Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Frontline rekkensysteem

Een flexibel en robuust houten rekkensysteem

Het Frontline houten rekkensysteem is een onderdeel van ons assortiment houten rekkensystemen zoals ook de Slimline system. Zoals de naam “Frontline” suggereert liggen de legborden vooraan in het bibliotheekrek. Het verschil tussen de voorste legbordrand en de voorkant van de panelen is slechts 5mm.

Het Frontline rekkensysteem is verkrijgbaar in twee varianten - enkel- en dubbelzijdig. Hiervan zijn standaard configuraties beschikbaar die eenvoudig te bestellen zijn. U hoeft zich echter niet te beperken tot de standaard componenten. U kunt ook uw eigen rek samenstellen om het aan uw specifieke behoeftes te laten voldoen. Hiervoor kan u kiezen uit ons uitgebreid assortiment van houten en stalen legborden en componenten met verschillende functies.

Het Frontline rekkensysteem is eenvoudig en snel te monteren - het vereist geen speciaal gereedschap of deskundige hulp. Het systeem is zeer flexibel. Zo zijn de rekken verbonden met ofwel een open stalen frame ofwel een houten rug. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om rekken toe te voegen of te verwijderen zonder de andere rekken te demonteren.

Het Frontline rekken systeem wordt standaard geleverd in berken of beuken fineer maar is ook beschikbaar in andere hout en lakafwerkingen. Zie technische specificaties onder Downloads voor meer details.

Zelf te monteren ja
Materiaal gelakte MDF, gefineerde spaanplaat
Bouw houten zijpaneel
Verbindingselement dwarsraam, houten rugwand
Zijwand houten paneelen, houten gesleufde zijwand
Module diepte mm 250, 300, 400
Module breedte mm 750, 900, 1000
Module hoogte mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120