Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Een mediasculptuur met focus op comfort en ruimte

La Poterie Library in Suresnes, Frankrijk, geopend in 2020, bevindt zich op de begane grond met een totale oppervlakte van 400m².

De bibliotheek biedt diensten en collecties zoals boeken, dvd's, cd's, platen en andere diensten aan alle soorten gebruikers in een vriendelijke sfeer.

Door de ligging op de begane grond waren er veel architectonische beperkingen (beperkt daglicht, veel dragende stijlen, etc.) en vroegen daarom speciale aandacht bij het ontwerpen van het interieurontwerp. Het meubilair en de indeling moesten worden aangepast aan de verschillende ruimtes van de bibliotheek, en het gebruik van modulair meubilair en meubilair met meerdere niveaus kwam tegemoet aan de behoeften en het gebruik van het publiek.

Het werk, uitgevoerd in samenwerking met BC Intérieur voor het gehele interieurontwerp, heeft geresulteerd in een vrolijke en flexibele bibliotheek, met ruimtes die visueel samenhangend en duidelijk gedifferentieerd zijn! Deze succesvolle samenwerking heeft geleid tot een culturele ruimte die burgers uitnodigt om binnen te komen en tijd door te brengen in de bibliotheek. Ofwel naar een plaat te luisteren in de grote fauteuils, verhalen of strips te lezen op comfortabele krukjes, of in kleinere groepen te werken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws