Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Slimline rekkensystem

Een slim en robuust houten rekkensysteem

Ons Slimline houten rekkensysteem is één van de meest functionele en flexibele ontwerpen op de markt en is gebaseerd op dezelfde technische principes als ons tweede reksysteem Frontline. Wat de Slimline serie onderscheidt zijn de rechte voorkanten en de afstand tussen de legbordrand en de voorzijde van de panelen die 26 mm bedraagt.

Het Slimline rekkensysteem komt voor in twee versies - enkel- en dubbelzijdig. Het is verkrijgbaar in standaard configuraties maar het is ook mogelijk om een niet-standaard rekkensysteem te verkrijgen dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Wij bieden een breed scala aan van stalen en houten legborden die compatibel zijn met het Slimline rekkensysteem. Verder hebben we een aantal componenten met verschillende functies die volgens uw vereisten in het Slimline-systeem kunnen worden opgenomen.

Dit rekkensysteem is eenvoudig te monteren waardoor er geen deskundige hulp of speciale gereedschappen nodig zijn. De rekken zijn verbonden met behulp van een open stalen frame of een houten rug waardoor het gemakkelijk is om individuele rekken toe te voegen of te verwijderen zonder demontage van het volledige rek.

Het Slimline rekkensysteem wordt standaard geleverd in licht gestoomd beukenfineer of berkenfineer. Het is ook beschikbaar in andere hout- en lakafwerkingen. Zie technische specificaties onder Downloads voor meer details.

Zelf te monteren ja
Materiaal gelakte MDF, gefineerde spaanplaat
Bouw houten zijpaneel
Verbindingselement dwarsraam, houten rugwand
Zijwand houten paneelen, houten gesleufde zijwand
Module diepte mm 250, 300, 400
Module breedte mm 750, 900, 1000
Module hoogte mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120