Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De openbare bibliotheek van Kungsörs heeft haar faciliteiten, meubels en interieur bijgewerkt zodat ze voldoet aan de huidige behoeften van een moderne bibliotheek. Door middel van nieuwe vloeren, afwerking en nieuwe meubels hebben de bezoekers een bibliotheek die zowel moderne als gezellig is!

De bibliotheek heeft onder andere gekozen om een beetje extra te investeren om kinderen en jongeren van harte welkom te heten in de bibliotheek. Zo werden er verschillende zones in de bibliotheek gecreëerd, die niet alleen zorgen voor een comfortabele omgeving, maar waardoor het ook gemakkelijker is om iets te vinden in de bibliotheek.

Lammhults Biblioteksdesign heeft het Slimline rekkensysteem geleverd met Big Book verlichting. De legborden en de bovenlegborden zijn vervaardigd uit wit gepigmenteerd berken, terwijl de andere legborden vervaardigd zijn uit zilverkleurig staal. Dezelfde rekken wordt gebruikt in de magazijn-afdeling; Slimline op wielen, met presentatielegborden in het bovenste deel en deuren onderaan om de onderste legborden te bedekken.
Elektrische, in hoogte verstelbare bureau’s; Concertina, maak voor de hand liggende informatiepunten in de bibliotheek, en biedt een ergonomische werkomgeving voor het personeel.

De bibliotheek heeft het interieur volledig gemaakt door toevoeging van een serie “stand-alone producten” van Eurobib Direct. De presentatiestandaard Maria in combinatie met de Uilen standaards zorgt ervoor dat de aanwezige boeken op een toegankelijke manier gepresenteerd worden. De Quattro-display toren - hier in het oranje, is een goed alternatief voor de boek carrousels die vaak worden gezien in de meeste bibliotheken en de Box prentenboekenbakken bieden zowel display als opslag in de kinderafdeling.
Strategisch geplaatste Flatline en Eureka zoekstations, duidelijke signalisatie op de rekken met index blokken uitgerust met dubbelzijdige etiketten en etiketten voorzien van symbolen op de kinderboeken, begeleiden de bezoekers doorheen de bibliotheek.

Goed doordacht en met duidelijke details voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws