Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Als onderdeel van een grote renovatie van de bibliotheek zijn er nu een nieuwe grote trap met zitplaatsen en een studie zone op de eerste verdieping klaar voor gebruik

De centrale bibliotheek van Esbjerg opende zijn deuren voor het eerst 32 jaar geleden en krijgt nu een grote opknapbeurt om zo aan de eisen van vandaag te voldoen en opnieuw een moderne bibliotheek te worden. Tegen het einde van 2018 zal de bibliotheek er veel eigentijdser en uitnodigend uitzien ende sfeer overbrengen van een levendig huis, waar u kriskras andere mensen ontmoet en waar veel plaats is voor diverse evenementen.

Een nieuwe grote trap voorzien van zitplaatsen leidt naar de eerste verdieping waar een nieuwe studie zone met klaslokalen te vinden zijn. De studie zone is nu veel meer open en de ruimte wordt meer dan voorheen benut.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws