Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Openbare bibliotheek van Greenwich

Openbare bibliotheek van Greenwich, Verenigd Koninkrijk 

De Greenwich Centre Library vaart sinds 2015 een digitale koers en biedt haar bezoekers toegang tot een brede waaier aan nieuwe technologieën.

> Meer over het project

Nieuwe technologieën en voorzieningen

Thedesignconcept ltd. leverde voor deze bibliotheek naast inspirerend meubilair ook gadgetbars en digitale technologieën. De bezoekers kunnen vrij gebruikmaken van pc’s met internettoegang, of in de stille studeerhoek van de bib plaatsnemen aan de gadgetbar met laadpunten voor mobiele toestellen en laptops.

De tienerafdeling werd uitgerust met spelconsoles, grote beeldschermen en innovatief meubilair dat hen een ultiem comfort biedt.

Via digitale eindpanelen op verschillende plaatsen in de bib kunnen bezoekers een specifiek boek of hun favoriete auteur opzoeken, terwijl in de bibliotheekapp nieuwe boeken en diensten worden belicht.

 

 

Boekenbakken in bootvorm en rekken voorzien van golven, ankers en patrijspoorten prikkelen in de kinderafdeling de verbeelding en geven gestalte aan een maritiem thema – een knipoog naar het rijke verleden van Greenwich. Ook voor de jonge bezoekers zijn overigens pc’s en tablets voorzien.

Elke zone in de bibliotheek is duidelijk herkenbaar, met het oog op een multifunctionele invulling op maat van alle leeftijden en om de creativiteit van de gemeenschap te stimuleren. De bibliotheekbezoekers kunnen namelijk gebruikmaken van een waaier aan technologieën om hun kennis uit te breiden en hun vaardigheden aan te scherpen.

 

 

 

 

Producten die in de bibliotheek van Greenwich gebruikt worden

Andere projecten