Product added to basket

  • logo
  • 0 0

SBNL

Schulz Benelux bvba sinds 1981

Bibliotheekontwerp is wat ons definieert als bedrijf. We werken met de bibliotheek als een ruimte waaraan we onze ideeën, ervaring, competenties en meubilair toevoegen.

Over ons

 

De bibliotheek vandaag de dag is niet zomaar een verzameling van boeken of een plek om te studeren. Het is een plaats voor multiculturele contacten, digitale verlichting, creatie, fantasie en ontdekking.

Met deze ambities op de voorgrond is Schulz Benelux uitgegroeid tot België’s meest dynamische aanbieder van totaaloplossingen voor bibliotheken en andere openbare ruimtes. We werken hard aan één streefdoel, het creëren van de bibliotheek van morgen, vandaag.

 

Sterke meubelmerken

Schulz Benelux, opgericht in 1981, maakt nu deel uit van Lammhults Design Group. Een bedrijf genoteerd op de beurs van Stockholm met een aantal sterke merken in haar portefeuille: Schulz Speyer, BCI, Eurobib Direct, Lammhults, Abstracta, Fora Form, Ragnars en Morgana.

Binnen de Lammhults Design groep zijn zeven bedrijven er en verschillende professionele dealers die gedurende tientallen jaren actief betrokken zijn bij het ontwerpen van bibliotheken. Daarom zijn we er trots op om onszelf “libary people” te noemen.

 

Interieurontwerp – onze sterkte

De klant staat centraal en onze poductoplossingen zijn steeds afgetoetst op de markt en de eindgebruiker. Onze sterkte ligt in het aanbieden van oplossingen die voldoen aan de individuele eisen die zicht stellen op het vlak van design en productontwikkeling.

 

Internationale aanwezigheid

We zijn globaal vertegenwoordigd en hebben onze stempel wereldwijd op enkele unieke en opwindende bibliotheken kunnen drukken.

 

Meubelontwerp op maat

Ons breed gamma van meubilair en accessoires voldoet aan vele noden. Het is ook onze specialiteit om unieke oplossingen op maat uit te werken.

 

Onze interieuroplossingen worden ondersteund door een unieke portfolio van meubelmerken die binnen de Lammhults Design Groep worden geproduceerd. Op die manier bieden we telkens de hoogste kwaliteit van Scandinavisch design aan. We werken ook samen met vooraanstaande meubelproducenten uit Europa.

 

Openbare bibliotheek Den Helder, Nederland

Onze producten en merken

 

Het merk Schulz Speyer omvat een breed gamma aan bibliotheekmeubilair. 
In onze collecties zitten een aantal welbekende bibliotheekrekkensystemen zoals Uniflex, Lingo en 60/30. Aangevuld met een breed assortiment van balies, browsers, displaysystemen, boekenwagens en veel meer.

 

In onze Eurobib Direct catalogus en webshop vindt u een brede waaier aan eigentijds meubilair en bibliotheekaccessoires terug. Snelle levering, makkelijke installatie en een uitstekende klantenservice is ons handelsmerk.