Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Begeleiding in aanbestedingsdossiers

We beschikken over uitgebreide ervaring in de inrichting van bibliotheken en staan onze klanten dan ook graag bij om hun aanbestedingen voor te bereiden. Gesterkt door onze ervaring in moderne, functionele en aantrekkelijke bibliotheekinterieurs, kunnen we advies verlenen en gedetailleerde interieurplannen in aanbestedingsdossiers gieten met alle nodige informatie inzake weergaves, specificaties, hoeveelheden en materialen.

We produceren rekkensystemen, meubilair en accessoires die duurzaam zijn en specifiek op maat zijn van bibliotheken. En dankzij sterke samenwerkingsverbanden met tal van bekroonde Europese meubelfabrikanten kunnen we totaaloplossingen bieden voor elke bib.

De planning van voorraad- en mediacapaciteit behoort tot onze hoofdvaardigheden en is een bepalend aspect in de interpretatie van plannen, zowel bij het opstellen van offerteaanvragen als voor het indienen van een eigen offerte. We zien erop toe dat die planning zorgvuldig, duidelijk en beknopt is wanneer we zelf een offerte indienen, maar ook wanneer we onze klanten helpen om nauwkeurige informatie te verkrijgen via hun offerteaanvragen. In het licht van de vele aspecten van een ontwerpproces, verlenen we advies omtrent goede praktijken op maat van bibliotheken, van logistieke aandachtspunten tot de bezoekersstromen in de bib, en van zichtlijnen tot creatieve displayoplossingen. We houden de vinger aan de pols van de meubelindustrie en volgen de nieuwste trends qua designs, kleuren, materialen en duurzame ontwikkelingen.

We treden vaak op als strategische partner voor bibliotheekteams, architecten, interieurontwerpers en consultants. We helpen hen meer bepaald om de beste investering te maken voor de eindgebruiker aan de hand van een competitief aanbestedingsproces.

 

> Neem contact met ons op voor meer informatie

Expertise in aanbestedingsdossiers

 

We begrijpen als geen ander de aanbestedingsregels, -richtlijnen en goede praktijken ter zake, zowel in Europa als in de rest van de wereld, en helpen je dan ook graag op weg naar een aanbestedingsdossier dat relevant en actueel is. Elk project is uniek, net als de bijhorende offertevereisten. We begeleiden je als partner in het opstellen van een compleet, onpartijdig en ethisch verantwoord aanbestedingsdossier, hetzij voor een van onze eigen ontwerpen, hetzij voor het ontwerp van een derde partij.
 

Ons inrichtingsproces

Hoe kunnen wij helpen?

 

  • We begrijpen jouw strategie en vereisten.
  • We stellen een strategische planning op, met het oog op de best mogelijke investering aan de hand van een competitief aanbestedingsproces.
  • We stellen onze expertise ter beschikken en bieden de nodige begeleiding en ondersteuning om jouw aanbestedingsproces tot een goed einde te brengen, met het oog op het meest geschikte meubilair en andere aangewezen producten.
  • We delen onze internationale expertise inzake de regelgeving, richtlijnen en goede praktijken binnen de sector.
  • We waken over een efficiënt projectbeheer, dankzij een grondig inzicht in de inhoud en criteria van de aanbesteding.
  • We schuiven de meest pertinente evaluatiecriteria naar voren, met het oog op de beste offertes. 

 

Meer over ons

 
Interieurvormgeving zit ons in het bloed. En de creatie van inspirerende bibliotheekinterieurs op maat van individuele design- en ontwikkelingsvereisten nemen we dan ook bloedserieus.

> Onze merken


We kunnen elk soort project in goede banen leiden, of het nu gaat om een update van bestaande voorzieningen of om de inrichting van een nieuwe bibliotheek of gemeenschapshub.

> Inrichtingsproces

 
Een functionele bibliotheek vormgeven, doe je niet zomaar. Neem contact op met onze interieurontwerpers. Zij meten jouw bib maar al te graag een nieuwe look aan of ontwerpen een gloednieuw bibliotheekinterieur.

> Ons team


We blijven continu in de weer om het aandeel milieubewuste producten in onze bibliotheekontwerpen te vergroten.


> Duurzaamheid