Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Onze merken

Interieurvormgeving zit ons in het bloed

 

Tegenwoordig draait alles om ervaringen, en ook de bib is vandaag een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek treden, hun digitale vaardigheden aanscherpen, ideeën opdoen en de wereld ontdekken. Lammhults Biblioteksdesign A/S is een dynamische leverancier van totaaloplossingen voor de inrichting van bibliotheken en openbare ruimtes. We zijn continu in de weer om vandaag al de bibliotheken van morgen in te richten, op maat van individuele vereisten qua vormgeving en ontwikkeling. We werken nauw met jou en je gemeenschap samen om tot aangename en functionele ruimtes te komen. Verrassende concepten die de inspiratie prikkelen. Omgevingen waar mensen samenkomen en met elkaar in dialoog treden. Ruimtes die allesbehalve saai zijn, waar mensen leren, lezen, ontspannen en spelen.

Ons gedreven team volgt de nieuwste trends in interieurvormgeving op de voet – zowel binnen het bibliotheekwezen als daarbuiten – om telkens opnieuw innovatieve en flexibele oplossingen voor te stellen op maat van jouw behoeften. We bouwden doorheen de jaren een sterke reputatie op, dankzij onze nauwe samenwerking met onze klanten en de introductie van innovatieve oplossingen in de sector.

Interieurvormgeving zit in ons DNA, en de inrichting van inspirerende bibliotheken, die tot ieders verbeelding spreken, is onze passie. Gesterkt door ons toegewijde, enthousiaste en dynamische team, kunnen we onze klanten een ongeëvenaarde dienstverlening bieden en het volle potentieel van hun bibliotheken benutten.

Al sinds 1929 ontwerpen we bibliotheekinterieurs. We noemen onszelf dan ook graag echte bibliotheekmensen.

Onze merken

Elk van onze merken, met name Schulz Speyer en Eurobib Direct, deelt hetzelfde engagement om de best mogelijke bibliotheken en openbare ruimtes vorm te geven, zij het elk met een unieke benadering en focus.

Interieurvormgeving - van idee tot installatie

Schulz Speyer overkoepelt al onze activiteiten inzake interieurontwerp, van advies aan interieurarchitecten tot de expertise in de indeling van de ruimte. Ons team biedt je alle nodige ondersteuning volgens ons beproefde inrichtingsproces, dat garant staat voor een maximale efficiëntie, van eerste idee tot uiteindelijke installatie. We meten opmerkelijke en diverse bibliotheken een unieke interieurstijl aan met gepast meubilair en designthema’s. We bieden toegang tot een waaier aan gespecialiseerd bibliotheekmeubilair en oplossingen op maat, en werken samen met toonaangevende meubelproducenten om bijzondere plekken vorm te geven.

> Een compleet overzicht van ons bibliotheekmeubilair

Eurobib Direct - Onze webshop

Via Eurobib Direct, dat vestigingen heeft in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk, bieden we onze klanten toegang tot een webshop met een breed gamma aan modern meubilair en complementaire accessoires voor bibliotheken en openbare ruimtes. Eurobib Direct staat voor een snelle levering, een vlotte montage en een uitstekende klantendienst. Onze webshopproducten zijn rechtstreeks via onze websites te koop. Je herkent ze aan de prijsvermelding en het winkelmandje.
 

> Webshop-producten

 

Vier projectcategorieën 

Laat je inspireren! Onze projecten bevat een waaier aan foto’s, case stories en productlinks op maat van vier bibliotheekcategorieën.

 


Individueel meubelontwerp


Ons brede gamma bibliotheekmeubilair en complementaire accessoires lenigt een waaier aan behoeftes. We zijn echter vooral gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van unieke oplossingen, in functie van suggesties van onze klanten en uitgebreid marktonderzoek. Onze ultieme missie? Tegemoetkomen aan unieke en individuele vereisten qua design en ontwikkeling. Ongeacht de omvang van jouw project, kan je steevast op onze inzet en ons professionalisme rekenen. We werken nauw met je samen om jouw eisen scherp te stellen en erop toe te zien dat onze producten in elk opzicht je verwachtingen overtreffen.

Daarnaast vullen we onze designoplossingen aan met een uniek portfolio aan meubelmerken, die volgens de strengste kwaliteitsnormen van Scandinavisch design geproduceerd worden binnen de Lammhults Design Group. We werken samen met toonaangevende meubelfabrikanten in Europa.


> Maak kennis met onze partners

 

Onze visie en waarden

 

Als creatieve trendsetters bieden we wereldwijd een compleet aanbod rekkensystemen en meubeloplossingen aan. Onze interieurontwerpen voor openbare, academische, school-, bedrijfs- en gespecialiseerde bibliotheken vielen al meermaals in de prijzen.

We volgen de evolutie en uitdagingen in de 21e-eeuwse bibliotheken op de voet en richten bibs in waar gemeenschappen kunnen samenkomen. We streven ernaar elke gemeenschap, inwoner en burger een aangename en geslaagde ervaring aan te bieden.


Onze waarden:

  • Een internationale blik
  • Resultaatsgerichte samenwerkingen
  • Een focus op het succes van onze klanten
  • Een duurzame toekomst
  • Hoogwaardige designs

 

 

Internationale aanwezigheid

 
We hebben zeven vestigingen, meer bepaald in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. We werken samen met professionele verdelers wereldwijd, stuk voor stuk experten in hun vak met tientallen jaren ervaring in bibliotheekinrichting.
 

> Onze vestigingen

 

 

 

 

Download onze catalogus

 

Laat je inspireren door bibliotheken in alle hoeken van de wereld.

Onze catalogus staat vol bibliotheekproducten en inspirerende projecten. 

 

> Onze catalogus


Meer over ons


We kunnen elk soort project in goede banen leiden, of het nu gaat om een update van bestaande voorzieningen of om de inrichting van een nieuwe bibliotheek of gemeenschapshub.

> Inrichtingsproces


Een functionele bibliotheek vormgeven, doe je niet zomaar. Neem contact op met onze interieurontwerpers. Zij meten jouw bib maar al te graag een nieuwe look aan of ontwerpen een gloednieuw bibliotheekinterieur.

> Ons team


We staan onze klanten bij in het opmaken van aanbestedingsdossiers en treden vaak op als strategische partner voor ontwikkelingsteams, architecten, ontwerpers en consultants.

> Begeleiding in aanbestedingsdossiers


We blijven continu in de weer om het aandeel milieubewuste producten in onze bibliotheekontwerpen te vergroten.


> Duurzaamheid