Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Inrichtingsproces

Onze beproefde aanpak

 

We vertalen creatieve ideeën naar producten of concepten en toveren projectplannen om tot unieke oplossingen, telkens volgens een gestroomlijnd proces, tijdig geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken met de klant.

Het is onze ambitie om de best mogelijke bibliotheek in te richten, en onderscheiden in elk project zes fases.

Onze gestructureerde werkwijze staat garant voor een maximale en naadloze efficiëntie, met het oog op opmerkelijke bibliotheken met een uniek interieur, meubilair en thema.

We willen een waardevolle partner zijn voor onze klanten, een bron van inspiratie op hun weg naar een gloednieuwe of heringerichte bibliotheek.

Ontdek hoe ons team de bibliotheekvormgeving benadert, wie we zijn en hoe wij jou met onze expertise en netwerken kunnen inspireren.

De vormgeving van een bibliotheekinterieur, van a tot z

 

 

 

Projectvoorbeelden


Een gestroomlijnd proces staat garant voor een interieurproject dat tijdig en binnen het vooropgestelde budget wordt geleverd. Het draagt bij tot een functioneel en aantrekkelijk ontwerp dat veilig en efficiënt naar de realiteit wordt omgezet.  

Het precieze verloop van de projectfases kan worden afgestemd op de specifieke behoeften in elk project.

Laat je inspireren door de projecten die volgens ons beproefde proces vorm kregen.

 

Bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw, België

De bibliotheek strekt zich uit over drie verdiepingen van een geklasseerd landhuis. Bezoekers kunnen zich met een boek uit de ruime collectie terugtrekken in een van de vele rust- en leeshoekjes.

> Bibliotheek Sint-Pieters-Leeuw 

Bibliotheek van Verrières-Le-Buisson, Frankrijk

Door meubelstukken te gaan hergebruiken of upcyclen, wist de gemeente Verrières-le-Buisson meer dan een derde van de geplande investering uit te sparen. 

> Bibliotheek Verrières-Le-Buisson 

 

 

Bibliotheek Tongeren, België

De vernieuwde bibliotheek van Tongeren biedt een nieuwe onthaalbalie, een opgefriste jeugdafdeling en een bovenverdieping met een nieuwe polyvalente zaal.

> Bibliotheek Tongeren 

Bibliotheek van Wateringen, Nederland

De vernieuwde bibliotheek van Wateringen oogt ruimer en overzichtelijker, maar biedt voortaan ook diverse groepen de mogelijkheid om er bijeen te komen zonder elkaar te storen.

> Bibliotheek Wateringen

Bibliotheek Rot am See, Duitsland

Bezoekers vinden er al wat ze van een moderne bib mogen verwachten, op een relatief beperkte oppervlakte.

> Bibliotheek Rot am See

Bibliotheek Hamme, België

Het voormalige klooster en Winterkapel vormen de nieuwe stek van de bibliotheek in het centrum van Hamme. Het geronoveerde gebouw heeft veel charme. 

> Bibliotheek Hamme

 

 

 


Klaar om met ons in zee te gaan?

 

Doorheen de zes fases van onze projectcyclus kom je onder meer in contact met onze salesmedewerkers, interieurontwerpers, productontwikkelaars, klantendienst en installateurs.

Ons hele team van professionals staat voor je klaar om jouw ideeën te vertalen naar een concept dat tot in de puntjes is verzorgd.

 

> Neem contact met ons op

 

 

Meer over ons


Interieurvormgeving zit ons in het bloed. En de creatie van inspirerende bibliotheekinterieurs op maat van individuele design- en ontwikkelingsvereisten nemen we dan ook bloedserieus.

> Onze merken


Een functionele bibliotheek vormgeven, doe je niet zomaar. Neem contact op met onze interieurontwerpers. Zij meten jouw bib maar al te graag een nieuwe look aan of ontwerpen een gloednieuw bibliotheekinterieur.

> Ons team


We staan onze klanten bij in het opmaken van aanbestedingsdossiers en treden vaak op als strategische partner voor ontwikkelingsteams, architecten, ontwerpers en consultants.

> Begeleiding in aanbestedingsdossiers


We blijven continu in de weer om het aandeel milieubewuste producten in onze bibliotheekontwerpen te vergroten.


> Duurzaamheid