Product added to basket

 • logo
 • 0 0

Ons designteam

Wij geven jouw droombib vorm!

 

We stoppen bibliotheken in een nieuw, fris en dynamisch kleedje en toveren ze om tot toegankelijke en bruisende openbare ruimtes, kennishubs en gemeenschapsplekken. Stap jij mee in ons avontuur? 

Ons toegewijde en gedreven team is de drijvende kracht achter ons engagement om van bibliotheken bruisende en gemeenschapsgerichte omgevingen te maken. Elk teamlid levert naast een unieke reeks vaardigheden ook waardevolle expertise en ervaring aan. Het resultaat is een dynamische voedingsbodem voor samenwerking en creativiteit, waar uitdagingen enthousiast worden aangepakt. De gedeelde kennis die we samen aan tafel brengen, bestrijkt een waaier aan disciplines, van interieurvormgeving op maat van bibliotheken tot gemeenschapsvorming.

Onze expertise in interieurs helpt tijd en moeite te besparen in het ontwerpproces, of het nu gaat om de modernisering van een bibliotheek of de uitwerking van een volledig nieuw concept. Samen bouwen we aan de toekomst van bibliotheken en geven we de komende generaties de middelen in handen om zich volop te ontplooien.

Neem contact op met onze ervaren interieurontwerpers. Samen met jou en je gemeenschap meten zij jouw bib een nieuwe look aan of werken ze een gloednieuw bibliotheekconcept uit.

Hoe gaan we te werk?

Bibliotheekinrichting

We bedenken ideeën, werken die uit en maken die concreet. We vertalen ze naar mooie, praktische en flexibele openbare ruimtes met lay-outs, thema’s, meubilair en prijsschattingen.

Bij ons ben je aan het goede adres voor:

 • Advies
 • Een samenwerking met bibliotheekteams, architecten, aannemers, gemeenschappen enz.
 • Interieuroplossingen op maat
 • Het hergebruik of de update van bestaand meubilair
 • De ontwikkeling van specifieke meubelontwerpen
 • 2D/3D-interieurplannen met beschrijvingen van functies, materialen, kleuren, oppervlakken enz.
 • Projectmanagement van a tot z, inclusief regelmatige vergaderingen en toezicht tijdens de installatie

Inspiratie

Onze passie? Bibliotheken! We houden ervan mensen te inspireren en out of the box te denken, kennis te delen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Onze expertise:

 • Kennis van de beschikbare producten voor bibliotheken en netwerkmogelijkheden
 • Uitgebreid inzicht in de invulling van bibliotheken vandaag én morgen (lay-out, trends, activiteiten, branding, logistiek enz.)
 • Kennis van alle types bibliotheken (openbare, academische, school- en bedrijfsbibliotheken)
 • Het begrijpen en implementeren van nieuwe trends (nieuwe meubelcategorieën, kleuren, materialen, grafische elementen, lay-outs, bewegingsmapping enz.)
 • Uitgebreide internationale ervaring
 • Inzicht in de impact van nieuwe technologieën

 

 

Neem contact op met ons team

 

Onze adviseurs en interieurontwerpers hebben uitgebreide ervaring in de planning van de ruimte en prijsberekening. Ze helpen je graag om een prijsinschatting te maken van jouw project, hetzij voor de vernieuwing van je bib of de inrichting van een complete nieuwe ruimte.

We beschikken over de nodige flexibiliteit om onze oplossingen af te stemmen op jouw specifieke behoeftes en budget. We staan je graag bij in elk project, klein of groot, en kunnen je helpen in elk aspect, van het eerste idee tot de uiteindelijke plaatsing.

 

> Neem contact met ons op

 

 

 

 

Meer over ons


Interieurvormgeving zit ons in het bloed. En de creatie van inspirerende bibliotheekinterieurs op maat van individuele design- en ontwikkelingsvereisten nemen we dan ook bloedserieus.

> Onze merken


We kunnen elk soort project in goede banen leiden, of het nu gaat om een update van bestaande voorzieningen of om de inrichting van een nieuwe bibliotheek of gemeenschapshub.

> Inrichtingsproces


We staan onze klanten bij in het opmaken van aanbestedingsdossiers en treden vaak op als strategische partner voor ontwikkelingsteams, architecten, ontwerpers en consultants.

> Begeleiding in aanbestedingsdossiers


We blijven continu in de weer om het aandeel milieubewuste producten in onze bibliotheekontwerpen te vergroten.


> Duurzaamheid