Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Dé ontmoetingsplek van Son en Breugel

In de voormalige Sint Petrus' Bandenkerk in Son en Breugel is sinds medio 2022 het Dommelhuis ontstaan. Een middelpunt voor jong en oud waar welzijn en cultuur centraal staan. Het Dommelhuis biedt onderdak aan diverse welzijnsorganisaties, culturele vereniginggen en de bibliotheek.

De inrichting ontworpen en uitgevoerd door Puur Sang en Schulz Benelux, faciliteert de vele activiteiten die in de bib plaatsvinden zoals cursussen, computercafés, lezingen, kinderactiviteiten.

Ontwerper Rob Lindhout: ”De inrichting kenmerkt een nieuwe richting die de bibliotheek is ingeslagen, waarbij de nadruk ligt op ontmoeten, (van elkaar) leren, kennis vergaren en natuurlijk ook (leren) lezen. De bibliotheekrekken werden naadloos geïntegreerd in het totaalontwerp en in de rest van de inrichting van het dorpshuis.”


Son en Breugel verkozen tot Bibliotheek van het Jaar 2023 in Nederland!

De jury beloonde de bibliotheek met deze prestigieuze titel dankzij een heldere koers, een professioneel team en een uitgesproken programmering, vormgegeven in samenwerking met passende partners.

Producten die in de Openbare bibliotheek Dommeldal, Nederland gebruikt worden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws