Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Wie zijn we

Wij geven vandaag de bibliotheken van morgen vorm

 

Onze passie? Bibliotheekinterieurs ontwerpen. We sleepten al verschillende awards in de wacht met onze ontwerpen voor openbare, academische, bedrijfs- en gespecialiseerde bibliotheken, en streven in elk project naar een oogstrelende én waardevolle ervaring voor personen en gemeenschappen.

Ons team van professionele interieurontwerpers, technici en salesmedewerkers is continu in de weer om onze producten en diensten af te stemmen op de vereisten in elk uniek project, met het oog op betekenisvolle en mooie ruimtes, die bijdragen tot het gemeenschapsgevoel en waar mensen zich thuis kunnen voelen.

We richten inspirerende bibliotheekomgevingen in, van het eerste concept tot de uiteindelijke installatie, terwijl we toonaangevende architecten, ontwerpers en andere professionals helpen om bibliotheken en meubilair te ontwikkelen die esthetiek en functionaliteit combineren.

 

 

 

 

 

 


Interieurvormgeving zit ons in het bloed. En de creatie van inspirerende bibliotheekinterieurs op maat van individuele design- en ontwikkelingsvereisten nemen we dan ook bloedserieus.

> Onze merken


We kunnen elk soort project in goede banen leiden, of het nu gaat om een update van bestaande voorzieningen of om de inrichting van een nieuwe bibliotheek of gemeenschapshub.

> Inrichtingsproces


Een functionele bibliotheek vormgeven, doe je niet zomaar. Neem contact op met onze interieurontwerpers. Zij meten jouw bib maar al te graag een nieuwe look aan of ontwerpen een gloednieuw bibliotheekinterieur.

> Ons team


We staan onze klanten bij in het opmaken van aanbestedingsdossiers en treden vaak op als strategische partner voor ontwikkelingsteams, architecten, ontwerpers en consultants.

> Begeleiding in aanbestedingsdossiers

 

 

 

 


Duurzaamheid


We blijven continu in de weer om het aandeel milieubewuste producten in onze bibliotheekontwerpen te vergroten.

Onze producten combineren esthetiek met functionaliteit, in bibliotheken in alle hoeken van de wereld, maar dat mag niet ten koste gaan van het milieu.

 

> Duurzame bibliotheken