Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ratio rekkensysteem

Een functioneel en flexibel rekkensysteem met een uitzonderlijke veelzijdigheid

Dit rekkensysteem illustreert de ware betekenis van flexibiliteit. De modulaire opbouw ervan biedt een hoge graad aan functionaliteit en veelzijdigheid. Zijn stijl en kwaliteit maken het rek geschikt voor zowel een hedendaagse als klassieke bibliotheekomgeving.

Het Ratio houten bibliotheeksysteem is beschikbaar in twee uitvoeringen – Ratio-B en Ratio-S. Ratio-B wordt uitgevoerd zonder boven- en sokkellegbord en geeft zo een luchtige en open uitstraling. Ratio-S is voorzien van een boven-en sokkellegbord en een plint. Op die manier wordt de hoogte van het rek optimaal benut en is het rek uitermate geschikt voor grote volumes wat vaak voorkomt in wetenschappelijke bibliotheken.

Het rekkensysteem beschikt over een 32mm gatenpatroon waarbinnen de legborden zonder gereedschap kunnen versteld worden.

Het Ratio houten rekkensysteem is beschikbaar in enkel-of dubbelzijdige uitvoering en kan uitgerust worden met metalen of houten legborden. Ratio beschikt ook over een ruim aanbod van functionele toebehoren. Het resultaat hiervan is een bibliotheekrek dat zich makkelijk naar de eisen van de bibliotheek kan schikken. Kijk in de technische specificaties onder Downloads om uw eigen rekkensysteem samen te stellen.

Zelf te monteren ja
Materiaal melamine beklede/gefineerde spaanplaat
Bouw houten zijpaneel
Verbindingselement dwarsraam, kruisschoor, houten rugwand
Zijwand houten paneelen, boegdisplay, houten omkasting (zijwanden en bovenblad)
Module diepte mm 250, 300, 350
Module breedte mm 500, 750, 900, 1000
Module hoogte mm 1096, 1512, 1768, 2056, 2248
Brochures en catalogi Ratio rekken