Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De Great Sankey Neighbourhood Hub is het eerste openbare gebouw ter wereld geworden dat de DSDC's Gold Award heeft behaald voor zijn dementievriendelijke architectuur, ontwerp en faciliteiten

De Great Sankey Neighborhood Hub in Warrington is het eerste volledig geïntegreerde, dementievriendelijke welzijnsgebouw en openbare bibliotheek in het VK.

De Great Sankey Neighborhood Hub is een geïntegreerde faciliteit. Het gebouw omvat gezondheids-, vrijetijds- en bibliotheekfaciliteiten voor de gemeenschap. Thedesignconcept werkte nauw samen met alle betrokkenen om een ontwerp te maken dat dicht bij de oorspronkelijke visie van de architect werd gehouden. Omdat de hub één van de eerste openbare welzijnsgebouwen is die zich richt op dementievriendelijkheid, hebben we de beste mogelijkheden onderzocht voor het ontwerpen van dementievriendelijke omgevingen met als doel een uitnodiging te krijgen van het Stirling Dementia Services Development Centre.

"Zorgvuldige aandacht is besteed aan het ontwerp om dementievriendelijk te zijn, rekening houdend met kleurcontrasten, hoge niveaus van natuurlijke en kunstmatige verlichting, akoestiek, meubilair en signalisatie"

John Walker, directeur - LTD van Walker Simpson Architect

Producten die in de Great Sankey Neighbourhood Hub, Verenigd Koninkrijk gebruikt worden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws