Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Een digitale hub

De bibliotheek “Greenwich Centre” streeft er naar om een breed scala van nieuwe technologieën te voorzien voor hun bezoekers en daarom gingen ze digitaal in 2015.

Thedesignconcept introduceerde stimulerende en inspirerende meubelen, gadget bars en digitale technologie in deze spannende bibliotheek ruimte. Verschillende PC’s staan ter beschikking voor het publiek op de PC-bank. Hier hebben de gebruikers toegang tot het internet en een gadget bar biedt faciliteiten aan voor het opladen van telefoons en laptops in de 'stille' studieruimte van de bibliotheek.
Tieners kunnen gebruik maken van een gebied voorzien van gameconsoles, grote schermen en innovatieve meubilair voor het ultieme comfort.
De hele bibliotheek is voorzien van digitale eindpanelen waarop de gebruikers op zoek kunnen gaan naar specifieke boeken en auteurs en deze geven eveneens toegang tot de app van de bibliotheek waar de nieuwste boeken in de belangstelling gezet werden en faciliteiten beschikbaar zijn voor elke klant.

Er werd gewerkt rond een maritiem thema, om de rijke geschiedenis van Greenwich mee op te nemen in het interieur, waardoor de kinderafdeling is uitgerust met boot vormige boekenbakken en de rekken werden voorzien van golven, ankers en patrijspoorten. Ook in de jeugdafdeling staan PC's en tablets beschikbaar voor de jongere bezoekers.

Elk gebied van de bibliotheek is duidelijk omschreven om multifunctioneel te zijn voor alle leeftijden en om de lokale gemeenschap aan te moedigen om hun creativiteit open te laten bloeien. De bibliotheekgebruikers hebben toegang tot een wereld van technologie om hun vaardigheden en kennis op verschillende manieren te bevorderen.

Dwaal door deze geweldige bibliotheek met Google indoor maps.

Binnenhuisarchitect

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws