Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Bibliotheek van Moulton

De bibliotheek van Moulton, Verenigd Koninkrijk

De bibliotheek van Moulton moest ruim, fris, kleurrijk en levendig zijn, met een inrichting op maat van een divers publiek, van kinderen jonger dan vijf tot senioren en personen met dementie.

Thedesignconcept ltd. maakte van de gelegenheid gebruik om zich volop uit te leven met kleur. Het team leverde modulaire meubelelementen en comfortabel zitmeubilair om de bib een moderne uitstraling te geven.

> Meer over het project

Dynamisch en speels

De Ratio rekkensystemen geven de bib een hedendaagse uitstraling en passen mooi bij het andere meubilair in de bib. De rekken bieden bovendien de nodige flexibiliteit voor de organisatie van uiteenlopende events en activiteiten.

De kinderafdeling is buitengewoon kleurrijk. Het unieke meubilair houdt de aandacht van de kleintjes vast. Alle meubelelementen zijn duurzaam en slijtvast. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Zowel de lichte boekenbakken als de werktafel staan op wieltjes, en kunnen dus moeiteloos verplaatst worden in functie van de behoeften.

 

“Na afloop van de aanbestedingsprocedure waren we verheugd om het interieurontwerp aan thedesignconcept ltd. te mogen toevertrouwen. Het team zou onze visie naar de werkelijkheid vertalen. Het ontwerp van thedesignconcept ltd. wist het publiek moeiteloos te overtuigen. Het is lichtrijk en luchtig, of om het met de woorden van een van onze bezoekers te zeggen: ‘fijn, functioneel en fantastisch’!”

Anne Lovely
Strategisch manager
Bibliotheek- en infodienst van Northamptonshire

 

 

 

 

Producten die in de bibliotheek van Moulton gebruikt worden

Andere projecten