Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Verlichting

Een goede verlichting verbetert de beleving van de bibliotheek

Bij het creëren van de juiste sfeer en voor een goede werkomgeving is verlichting essentieel. Op maat gemaakte oplossingen kunnen verschillende ruimtes of functies binnen de bibliotheek in de verf zetten. Ongeacht stijl, grootte of locatie zal het ontwerp van de verlichting een belangrijke rol spelen in de gehele bibliotheek beleving.

 

> Contacteer ons voor meer informatie

 
> Meer foto’s

 

 

 

 

VERLICHTING VOOR BIBLIOTHEEKREKKEN

Naast kamerverlichting is het mogelijk om verlichting op het rekkensysteem te installeren, alleen op de bovenste plank of op elke  plank afzonderlijke.
Het licht richt zich op de boeken en media op de legborden en wordt ook weerkaatst van de vloer tot aan het plafond, zodat de rekverlichting bijdraagt ​​aan het verlichten van de hele kamer.

 

AVEDØRE BIBLIOTHEEK

 

In de bibliotheek van Avedøre, Denemarken maakt de aangebrachte verlichting op de rekken een enorm verschil in de hele beleving van de bibliotheek.

“Wij, en alle bezoekers van de bibliotheek, waren al gewoon geraakt aan het zoeken van boeken bij zwakke verlichting. Door het plaatsen van verlichting op onze rekken, konden we eindelijk zien hoe mooi de ruimte was, en was het plots veel aangenamer om in de rekken te snuisteren.”

Lisbeth Stegemejer
Bibliotheek van Avedøre

Bibliotheekrek zonder verlichting

Bibliotheekrek met verlichting

 

  

LED VERLICHTINGSARMATUREN

De verlichtingsarmaturen kunnen geplaatst worden op de bovenlegborden

 

 

 

 

 

 

LED VERLICHTINGSSTRIPS

LED verlichtingsstrips kunnen onder elk legbord geplaatst worden