Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ordrup tijdschriftenkast

Aantrekkelijke presentatie, functionele opslag

Functionaliteit in een strak design! De Ordrup tijdschriftenkast biedt zowel presentatie als opslag van tijdschriften.

Ontdek nieuwe titels of vind onmiddellijk het tijdschrift dat u zoekt. De transparante acrylaten display op de kastdeurtjes toont de weg én inspireert. Achter de deurtjes vindt u de oudere nummers van de tijdschriften die makkelijk en overzichtelijk bewaard worden. De kastjes bieden tevens plaats aan verticale A4 opslagdozen.

Dankzij zijn strak design kan de Ordrup tijdschriftenkast een onderdeel vormen van een volledig interieurontwerp of als aantrekkingspunt dienen in bestaande inrichtingen. Het design is gebaseerd op de houten Slimline bibliotheekrekken met draagwanden en gelakte zijwanden maar dan met toevoeging van gelakte kastdeurtjes en acrylaten displays. Zo past het meubel perfect bij verschillende andere producten uit ons gamma zoals Lingo rekken, Singles tijdschriftenkasten, Box boekbakken en 60/30 rekken met London zijwanden.

Plaats de kast tegen een muur of gebruik hem als ruimteverdeler om de juiste sfeer te creëren.

De Ordrup tijdschriftenkast is enkel- en dubbelzijdig verkrijgbaar en wordt standaard geleverd in gelakte MDF in een NCS of RAL kleur naar keuze. Zie technische specificaties onder Downloads  voor meer details.

Zelf te monteren ja
Materiaal gelakte MDF, gefineerde spaanplaat
Hoogte 1520/1820/2120 mm
Diepte 360 mm (enkelzijdig)/690 mm (dubbelzijdig )
Breedte 346 mm (starter bay)/324 mm (add-on bay)
Brochures en catalogi Ordrup
Montagehandleiding Ordrup
Technische specificaties Ordrup, Singles
Technische specificaties Ordrup, Singles