Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Luna Audio Zetel

Een ervaring die de zintuigen prikkelt in de bib

De Luna Audio Zetel tilt de bibliotheekervaring naar een hoger niveau, met een combinatie van comfort, technologie en ‘immersive audio’. De zetel dompelt de gebruiker namelijk onder in een klankomgeving en is dankzij zijn veelzijdigheid en slijtvastheid een waardevolle aanvulling voor elke bibliotheekruimte.

De Luna Audio Zetel draagt bij tot een uitnodigende en dynamische bibliotheekomgeving, die inspeelt op de diverse behoeften en voorkeuren van de bezoekers.

Zo vormt de zetel de uitgelezen plek voor studie, ontspanning en inspiratie.

 

ONTWERP: MÅRTEN CYRÉN & BERTIL HARSTRÖM - EUROBIB DIRECT

Luna dompelt de gebruiker helemaal onder in klank

 

Het geïntegreerde audiosysteem is de grootste troef van de Luna Audio Zetel. Het meubel is uitgerust met hoogwaardige luidsprekers en een 3,5 mini jack-aansluiting met kabel. De zetel omhult de gebruiker als het ware in een audio-ervaring, zonder de personen in de omgeving te storen.

Bibliotheken kunnen de zetel inzetten voor audioactiviteiten met muziek, voor vertelsessies of lezingen, maar ook in het kader van taalonderwijs. Daarvoor dient alleen een stereo-installatie, iPad/tablet, computer of andere audiobron op de zetel te worden aangesloten. Gebruikers hoeven helemaal geen hoofdtelefoon op te zetten. De luidsprekers zijn al ingewerkt in de zetel en worden dus door de bibliotheek ter beschikking gesteld.

Door de bezoekers een ongestoorde klankervaring te bieden, vergroten bibliotheken hun meerwaarde en werken ze meer voeling met de audio in de hand. Het resultaat is een waardevollere bibliotheekervaring.

Een in hoogte verstelbare tablethouder is beschikbaar als accessoire.

 

 

Helemaal opgaan in de klank

Luister ongestoord naar muziek of audioboeken.

Comfortabel en concentratiebevorderend

Zak weg in de zetel en ontsnap aan storende geluiden.

Veelzijdig en personaliseerbaar

Kies passende stoffen en kleuren.

Onderhoudsvriendelijk en slijtvast

Een sterke en slijtvaste aanvulling voor de bib.

 

 

 

Een ruimte in een ruimte

 

Een cruciaal aandachtspunt voor elke bibliotheek is de creatie van een comfortabele en intieme omgeving. De Luna Audio Zetel leent zich daar uitstekend voor, als comfortabel zitmeubel dat omgevingsgeluiden wegfiltert en gebruikers toelaat ongestoord op te gaan in hun studieonderwerp of lectuur.

Bibliotheken kunnen Luna op strategische plaatsen in specifieke stille zones plaatsen om uitnodigende plekjes te creëren die de concentratie prikkelen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. De typische maanvorm en het mooie ontwerp dragen aanzienlijk bij tot de geluidsabsorberende eigenschappen van de zetel, die niet alleen omgevingsgeluiden tegenhoudt, maar tegelijk voorkomt dat de audio de personen in de omgeving stoort. Dat maakt van Luna een doeltreffende aanvulling voor de akoestische omgeving in de bib.

Het ontwerp van Luna is bovendien een duidelijke knipoog naar de natuur. De maanvorm, al dan niet in combinatie met op de natuur geïnspireerde muziek of geluidseffecten – denk bijvoorbeeld aan zangvogel- of oceaangeluiden – kunnen een biofiele interieurinrichting verder ondersteunen.

 

 

Een veelzijdige en slijtvaste zetel, op maat van elke behoefte

 

Bibliotheken verwelkomen een divers publiek met uiteenlopende behoeften en voorkeuren. De Luna Audio Zetel zet volop in op die veelzijdigheid. De zetel kan gepersonaliseerd worden in functie van individuele voorkeuren en een coherente interieurvormgeving. Luna is verkrijgbaar in twee verschillende stofferingen en een brede waaier aan kleuren, voor een mooie combinatie met het bibliotheekinterieur. Deze flexibiliteit draagt bij tot een perfecte integratie van de zetel in de bestaande bibliotheekomgeving, met een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel als resultaat.

Zijn slijtvaste ontwerp maakt de Luna Audio Zetel bovendien uiterst geschikt voor gebruik in bibliotheken. De materialen werden zorgvuldig geselecteerd voor veelvuldig gebruik en garanderen zo een lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Dat maakt dat bibliotheken met de Luna Audio Zetel hun bezoekers een duurzame en slijtvaste zitoplossing kunnen bieden.

 

 

 

 

 

ONTDEK ONZE VERSCHILLENDE VARIANTEN

 

  

                        > Gabriel 'Fame'                                                      > Gabriel 'Step Melange'