Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Schoolbibliotheken – De werkplek

Onthaal op zijn best

Een schoolbibliotheek moet kinderen en jongeren in de eerste plaats de mogelijkheid en middelen bieden om kennis te verwerven. De interesse voor het lezen kan geprikkeld worden door een functioneel interieur en uitnodigende omgevingen waar de leerlingen graag vertoeven.

De leerlingen moeten op eigen houtje informatie kunnen opzoeken, terwijl de bibliotheekmedewerkers over een open en toegankelijke werkplek moeten beschikken waar de leerlingen hen kunnen aanspreken voor vragen of hulp.

Een interieurontwerp met functioneel en ergonomisch meubilair maakt het leven in de bib voor zowel de medewerkers als de kinderen en jongeren eenvoudiger. Onze balies en zoekstations zijn beschikbaar in uiteenlopende formaten en vormen, en bieden bibliotheekmedewerkers en leerkrachten vlot toegang tot de leerlingen, zodat zij gemakkelijk bij hen terechtkunnen voor hulp en begeleiding. Ons gamma omvat in hoogte verstelbare stations en grote onthaalbalies, op maat van de uiteenlopende behoeften van de bibliotheekmedewerkers.

Ontdek een greep uit ons gamma op deze site.


In hoogte verstelbare Info Pod Balie
Een stijlvolle en compacte balie met een strak en functioneel ontwerp.

> Bekijk meer projectfoto’sHelp de kinderen

In het werkblad van de balie is een kabeldoorvoer voorzien. Er kan ook een CPU- of laptophouder worden geïnstalleerd.

> Lees verder

 

 


Leuke kleuren en ledverlichting
Voeg kleur en verlichting toe. Onze Info Pods zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en kunnen uitgerust worden met ingewerkte ledverlichting.

> Bekijk meer projectfoto’s

 

 Stel vragen en ga op zoek naar antwoorden
Inform is een veelzijdig en discreet zoekstation, geschikt voor elke locatie in de bib.

> Lees verder


Het Inform baliesysteem: uitnodigend en toegankelijk
Inform is beschikbaar als vrijstaande balie of kan gecombineerd worden met verscheidene modules, naargelang de behoeften.

> Bekijk meer projectfoto’s

 

 

Ontdek gerelateerde producten

 

 

 

 

Inspiratie

Interieuroplossingen in schoolbibliotheken