Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Library Days in Västerås, Zweden, 11-12 mei 2016

20 mei 2016 / Expositie

Ons zusterbedrijf, Lammhults Biblioteksdesign AB, nam deel als exposant bij de Library Days in Västerås, Zweden

De Library Days zijn de toonaangevende dagen voor bibliotheken met meer dan 50 lezingen, seminaries en verschillende bibliotheekbezoeken. Dit jaar vonden de Library Days plaatst in het congres centrum Aros te Västerås.

De deelnemers hadden de mogelijkheid om een ​​aantal exposanten te bezoeken tijdens de pauzes. Lammhults Biblioteksdesign AB had veel bezoekers op hun stand met interessante display-oplossingen van zowel meubels als presentatiestandaards. We hadden een wedstrijd waarop we elke dag drie winnaars gelukkig mochten maken met onze schattige presentatiestandaard “Rabbit”.

We presenteerden onze “Comic” boekentoren omdat dit een populaire oplossing is, doordat dit meubel veel opslagruimte heeft en de boeken alsnog goed zichtbaar blijven. Op vraag van onze klanten hebben we ook een wielenframe voor deze boekentoren ontworpen dat nu beschikbaar is als accessoire. Just Now nu de displaytoren een interessante oplossing is voor zowel boeken als andere objecten werd deze toren samen tentoongesteld met verschillende presentatiestandaards zoals onze “Owl”, “Leaf”, “Rabbit”, “Wolf” en “Slitz” waardoor deze tentoonstelling vele bezoekers aantrok.

Onze nieuwste presentatiestandaards “Lion” en “Lioness” trokken enorm veel aandacht. De leeuw is uitgegroeid tot een belangrijk en vaak gebruikt symbool om suggesties voor makkelijk lezen boeken aan te duiden in landen zoals Noorwegen en Duitsland. Om dit concept nog meer te ondersteunen bieden we nu ook labels aan met de leeuw als symbool. Een sterke leeuw kan de weg wijzen naar de fantastische wereld van de literatuur en deze kunnen worden gebruikt als een aanvulling op de reeds gebruikte symbolen voor het markeren van boeken die interessant zijn om te lezen of waarom niet op boeken over wilde dieren?

Wij danken alle bezoekers voor hun bezoek aan onze stand – We kijken ernaar uit jullie terug te zien in 2017 in Växjö!