Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Cilip conferentie 2015, 2-3 juli 2015, Liverpool, VK

2 juni 2015 / Expositie

Ons zusterbedrijf Thedesignconcept heeft een stand binnen deze beurs waar wij enkele van onze producten tonen

Dit evenement bouwt voort op het succes van Umbrella 2013, één van de acht conferenties genomineerd voor Best Association Conferentie van het Jaar. Wij streven ernaar om onze conferentie voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren, en 2015 is geen uitzondering. Wij willen ons publiek inspireren, onze kennis delen en debatteren, evenals de mogelijkheid bieden om te netwerken tijdens de conferentie. De CILIP conferentie zal jaarlijks plaatsvinden en vervangt de tweejaarlijkse Umbrella conferentie.

Ons programma van hoog geprofileerde gastsprekers en gerichte thema’s zijn ontworpen om professionals uit de hele bibliotheek-, informatie- en kenniswereld aan te trekken. Gastsprekers die al bevestigd hebben zijn onder andere; professor en auteur R. David Lankes; auteur, journalist en activist Cory Doctorow; en mensenrechten activist en directeur van Liberty, Shami Chakrabarti.

Zij zullen deel uitmaken van ons gevarieerd programma waarvan de vier hoofdthema’s de volgende zijn:

  • Informatiemanagement
  • Informatie geletterdheid en digitale inclusie
  • Waarde demonstratie
  • Digitale toekomst en technologie

Met een nieuwe naam, een nieuwe stad en meer hoog geprofileerde gastsprekers dan ooit zal dit onze meest memorabele conferentie ooit worden.

We hebben ook onze mobiele bibliotheek bus op de parking staan om onze technologische producten en meubels te demonstreren.

Lees hier meer over de conferentie