Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Boek & Bibliotheek beurs 2015, Zweden

30 september 2015 / Expositie

Welcome to the jungle - wij tonen u de weg!

Ons thema dit jaar op de beurs stond in het teken van de natuur met zowel onze “Wolf”, “Rabbit”, “Happy birds” als “Tree”, allen geven ze extra aandacht aan uw media, dit in verschillende vormen en op de best mogelijke manier. Er werden ook een aantal boekentorens in berkenfineer getoond die zowel voor vrijstaande plaatsing als voor plaatsing tegen een muur functioneerden. Deze kunnen dienst doen als expositieruimte of als frontale weergave.

Kleine, handige presentatiestandaards in verschillende maten om de nieuwste boeken op de beste manier in de kijker te zetten en ook de “boekenwieg” in acryl met glass-look wekte grote belangstelling en zal binnenkort in onze webshop gepresenteerd worden.

Het ShowIt-element bestaande uit een lage balie en een hoge, lange statafel in het wit met bovenaan een laagje “Virrvarr”-laminaat, dienden als uitstekende vergaderplaats en weergaveplek terwijl onze “Happy Bird” veel bezoekers naar de stand trok om zowel een glimlach op hun gezicht te toveren als eens te testen hoe het voelt om erop te zitten.

Twee gelukkige bezoekers wonnen een standaard naar keuze en namen twee “Rabbits” mee naar huis.

We bedanken iedereen die onze stand bezocht en heten u allen van harte welkom in 2016!