Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De bibliotheek van de toekomst is nu

Keep up-to-date!

Om onze inspiratie en onze honger naar actueel bibliotheekontwerp te voeden zijn we voortdurend op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen de bibliotheekwereld.

De Hunt bibliotheek, gesitueerd in de North Carolina State University’s research campus, is zonder twijfel de bibliotheek van de toekomst. Het is een vlaggenschip en een benchmark voor bibliotheken die de digitale technologie willen omarmen.

Aan de hand van high-tech apparaten, meeslepende ruimtes en een omgeving die werken in groep stimuleert, helpt de Hunt bibliotheek de studenten hun ideeën om te zetten naar realiteit.

Het is een plek van passie, visie, reflectie en creativiteit. Alles wordt ondersteund en gevoed door het gebruik van interactieve informatica, multimedia en in beeld aan de hand van grootschalige visualisatie tools 

Deze bibliotheek is het bewijs dat bibliotheken van de toekomst geen gebouwen zijn waar het stof op de boeken verzamelt maar eerder levende centra zijn waar mensen in contact kunnen komen met nieuwe technologieën en verbazingwekkende dingen kunnen creëren.