Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Elof prentenboekenbak

Design: Louise Hederström voor Eurobib Direct

Op een prentenboekensafari

Kleine Elof helpt bij het dragen van de lading! Elof is een kleinere versie van de Elna. Hij houdt er ook van om met kinderen om te gaan en is blij om te worden gevoed met boeken (dat is toegestaan!). Frontale display (de slurf) Afhankelijk van de grootte van de gekozen boeken kan Elof's slurf worden uitgerust met drie planken; hoogteverstelbaar.


Prentenboekopslag Elof is uitgerust met twee prentenboekcompartimenten en voorzien van praktische verdelers (verstelbaar).

Lees meer...

Plus Design

We gebruiken gelamineerd berkenmultiplex - hier met zichtbare randen - om zowel een duurzaam oppervlak als een duurzame constructie te creëren. Perfect voor de meest veeleisende bibliotheekomgevingen!

We hebben heel hard gewerkt om een collectie kindermeubilair te creëren die speciaal ontworpen is voor bibliotheken en andere leeromgevingen. Kindermeubilair waar speelse ontwerpen, handige functies, een robuuste constructie en een goede materiaalkeuze worden samengebracht. Daarbovenop werd er ook rekening gehouden met de gebruikers en het milieu want aan beiden dient veel aandacht besteed te worden.

Wildlife is gemaakt uit hout afkomstig van duurzame bosbouw.

Breedte 780 mm
Diepte 1208 mm
Hoogte 1000 mm
Kleur F7927 folkestone
Materiaal Formica®, multiplex laminaat
Zelf te monteren ja
Rubberen mat meegeleverd
Stelvoetjes ja
Past mediatype paperbacks, standaard boeken
Montagehandleiding Elof prentenboekenbak

Kleur: F7927 folkestone

Variant:

Artikelnr.: E7655 / 1 st.

€ 1.220,00 (excl. btw)
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 250,00 excl. BTW
  • Twee jaar garantie
  • Betaling na levering