Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Levendige en uitnodigende bibliotheek

In het heuvellandschap van de Vlaamse Ardennen, op de rechteroever van de Schelde ligt Kluisbergen, een sfeervolle gemeente met een levendige bibliotheek. De bestaande bibliotheek had een opknapbeurt nodig om een toegankelijke plek te worden waar iedereen zich welkom voelt.

Bibliothecaris Bert Dekimpe: “Kinderen moeten de bibliotheek ervaren als een fijne plek waar genoeg te ontdekken valt. Voor volwassenen moet de bibliotheek een oase zijn waar men kan ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Jongeren moeten het gevoel krijgen dat de bibliotheek kansen biedt om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen.”

Schulz Benelux stelde een interieurontwerp voor met flexibele, ronde rekken en comfortabele zitjes. Bert Dekimpe: “Schulz Benelux toonde zich een constructieve partner, die openstond voor onze eigen visie en tegelijkertijd bereid was nuttig advies te geven. Het resultaat is een geheel opgefriste bibliotheek waarin het heel prettig vertoeven is, zowel voor bezoekers als voor medewerkers.”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws