Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Ragnar Tree Poef

Ragnar Tree Poef

Biofiel ontwerp - geïnspireerd door de natuur

De opvallende poefs zijn decoratieve en grote zitpoefs die overal in de bibliotheek gebruikt kunnen worden. De kinderen zullen er dol op zijn en de volwassenen ook. En ook in de jeugdafdeling zal deze poef perfect passen.

De esthetisch aantrekkelijke en tegelijkertijd bruikbare producten met hun kenmerkende uitstraling brengen de natuur in de bibliotheek, tot grote vreugde van elke bezoeker.

De poefjes zijn bekleed met een dikke fluweelzachte stof voorzien van een digitale print met een verbazingwekkend 3D-effect om zo het biofiel ontwerp het best tot zijn recht te laten komen.

We produceren met niet-giftige en brandvertragende stoffen en zorgen voor een hoge kwaliteit van zowel de afgewerkte producten als onze materialen.

Lees meer...

De poefs zijn zacht en comfortabel maar toch stabiel met 100% schuimvlokken (gerecycleerde residuen van de meubelproductie).

De hoes is een zeer dikke fluweelzachte dubbel gebonden stof wat zorgt voor een luxueuze en aantrekkelijke uitstraling.

Onderhoudsinstructies:

Hoes is afneembaar met rits en wasbaar op 30° C. Kleine vlekjes zijn echter heel gemakkelijk te verwijderen met een natte doek door de natuurlijke vuil- en waterafstotende kwaliteit van de stof.

Draai de poef regelmatig om zodat de vorm en het comfort goed behouden blijven.

Hoogte 470 mm
Diameter 800 mm
Kleur berk
Materiaal polyester, meubilair schuim
Overige Martindale >60000
Test rapport Brandtest

Kleur/finish: berk

Artikelnr.: E5131 / 1 st.

€ 360,00 (excl. btw)
  • Weldra op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 300,00 excl. BTW
  • Twee jaar garantie