Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Elna prentenboekenbak

Design: Louise Hederström voor Eurobib Direct

Plaats veel prentenboeken op een kleine plaats

Ze houdt ervan om rond te hangen met de kinderen en is dol op het verslinden van boeken (voederen is toegestaan!). Elna is vriendelijk, maar een beetje ondeugend. Ze steekt haar romp een beetje brutaal achteruit naar iedereen die in haar buurt komt ... zo graag wil ze de boeken tonen die zij superleuk vindt. Elna heeft ook haar eigen speciale manier om boeken te verstoppen voor kinderen zodat ze op ontdekkingstocht kunnen of onder haar door kunnen kruipen. Toch kunnen dit voor sommige kinderen misschien te veel boeken in één keer zijn en dat is de reden waarom ook kleine Elof (zie artikel E7655/E7656) een handje komt helpen. Hij loopt in de voetsporen van zijn moeder, maar hij laat ook toe dat kinderen op hem kunnen zitten terwijl ze door een leuk boek bladeren. Gezaagde en verzonken panelen met interne groeven voor het plaatsen van legplanken voor frontale display, prentenboekenopslag en/of een leesplaats. Wordt geleverd met zowel verstelbare voetjes als een kannetje meubelwax voor het behandelen van de randen (optioneel).De frontale display planken kunnen worden verplaatst.  Prentenboekenopslag Elna kan voorzien worden van één legplank en twee prentenboekcompartimenten, terwijl Elof enkel twee prentenboekcompartimenten of één leesplaats heeft. De prentenboekcompartimenten zijn voorzien van praktische verdelers (verstelbaar) en een rubberen matje om het wegglijden van de boeken tegen te gaan.

Lees meer...

Plus Design

We gebruiken gelamineerd berkenmultiplex - hier met zichtbare randen - om zowel een duurzaam oppervlak als een duurzame constructie te creëren. Perfect voor de meest veeleisende bibliotheekomgevingen!

We hebben heel hard gewerkt om een collectie kindermeubilair te creëren die speciaal ontworpen is voor bibliotheken en andere leeromgevingen. Kindermeubilair waar speelse ontwerpen, handige functies, een robuuste constructie en een goede materiaalkeuze worden samengebracht. Daarbovenop werd er ook rekening gehouden met de gebruikers en het milieu want aan beiden dient veel aandacht besteed te worden.

Wildlife is gemaakt uit hout afkomstig van duurzame bosbouw.

Breedte 778 mm
Diepte 1528 mm
Hoogte 1318 mm
Kleur F7927 folkestone
Materiaal Formica®, multiplex laminaat
Zelf te monteren ja
Overige Meer afmetingen vindt u onder downloads
Formica® F7927
Rubberen mat meegeleverd
Hoogteverstelbare voetjes ja
FSC ja
Prentenboeken 165 - 330
Afmetingen Elna
ArchiCAD (gsm) Elna.gsm
AutoCAD (dwg) Elna 3D.dwg
Montagehandleiding Elna

Kleur: F7927 folkestone

Artikelnr.: E7654 / 1 st.

€ 1.993,00 (excl. btw)
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 250,00 excl. BTW
  • Twee jaar garantie
  • Betaling na levering