Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Speelse kinderaccessoires voor bibliotheekrekken en displays

Speelse kinderaccessoires voor bibliotheekrekken en displays

Presenteer en organiseer boeken op een speelse en opvallende manier met deze charmante accessoires, ontworpen op kindermaat

De verschillende beschikbare toebehoren zijn beschikbaar voor verschillende rekkensystemen, functionaliteit met een speels karakter.

In een handomdraai tover je een eenvoudig dubbelzijdig rek om in kleurrijke kasteeltorens door de toevoeging van een piramidevormig dak. Dit accessoire is alleen geschikt voor dubbelzijdig Uniflex, Quadra en Ratio rekken systemen.

Voeg een speels element toe aan kale planken door middel van houten zijpanelen in het favoriete thema van de kinderen. Alleen compatibel met dubbelzijdige Uniflex en Quadra rekken systemen.

Verhoog de functionaliteit door het toevoegen van zijpanelen die kunnen worden gecombineerd met verschillende presentatie-accessoires. U creëert zo het perfecte punt om nieuwe boeken te presenteren en het laatste nieuws en informatie weer te geven. Alleen compatibel met dubbelzijdige Ratio rekken.

Extra hoge tussenpanelen kunnen worden gebruikt om extra interesse toe te voegen aan de lange rijen uniforme rekken. Alleen compatibel met enkel- en dubbelzijdig Ratio rekken.

Materiaal melamine op spaanplaat

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...