Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De gerenoveerde schoolbibliotheek heeft een positief effect op de leeromgeving

De school heeft 500 leerlingen voornamelijk afkomstig uit sociaal-economisch achtergestelde gebieden en is gehuisvest in gebouwen die op vervallen stonden. De bibliotheek onderging vervolgens diverse renovaties sinds 2013 en werd nu heropend in 2016. De  investeringen hebben zijn vruchten afgeworpen en dat komt tot uiting in zowel een verhoogde werktevredenheid onder de medewerkers en studenten, alsook in betere studieresultaten.

Ons Frontline rekkensysteem, met zwart gelakte eindpanelen en legborden in eikenfineer, worden gebruikt door de hele bibliotheek, aangevuld met een bureau van dezelfde kleur en boekenwagens uit de Plus-serie.

Het is gemakkelijk om in de bibliotheek, die in het bijzonder gericht is op het tonen van en het maken van boeken, het juiste boek te vinden en dit met behulp van de symbool-labels die de boeken markeren. Presentatiestandaards in een opvallend formaat zoals de Owl, Rabbit, Wolf en Lion worden gebruikt om bepaalde boeken extra in de kijker te zetten en om andere media op een plezierige manier te presenteren. Naast het “makkelijk lezen-meubel”  zit de Uilen-familie op een rijtje om de spannendste boeken te tonen!

Frontale presentatiedisplays worden vaak gebruikt en de zwarte presentatielijsten in verschillende lengtes zijn een perfecte aanvulling op het interieur doordat ze zowel op de muren als op de eindpanelen van de rekkensystemen geplaatst werden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws