Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Het Dales Centre

Het Dales Centre, Verenigd Koninkrijk 

Het Dales Centre werd opgetrokken als hub om de gemeenschappen van Sneinton en Bakersfield dichter bij elkaar te brengen.

De aanbestedingsinstructies vroegen om heel wat verschillende zones, die door thedesignconcept ltd. duidelijk werden afgebakend in het ontwerp: een volwassenenafdeling, een kinderafdeling, een IT-hoek, een multifunctionele mediazone en een plaats voor ontspanning.

Het gebruik van een veelvoud aan kleuren, in combinatie met flexibele meubelstukken en rekken, levert een hedendaags eindresultaat op – een uitnodigende bibliotheek voor alle leeftijden en talenten.

 

> Meer over het project


Afbeeldingen: Newenglish Design

 

 

 

 

 

 

Aantrekkelijke kleuren en een slim gebruik van de beschikbare ruimte

Kleur troef in de kinderafdeling, naast aantrekkelijke grafische elementen die voor een heuse wowfactor zorgen in de hele bib. De flexibele rekkensystemen en meubelstukken kunnen door de bibliotheekmedewerkers gemakkelijk verplaatst worden in functie van de vele activiteiten en events in de bib.

Thedesignconcept ltd. werkte nauw samen met de gemeenteraad van Nottingham, van de ontwerpfase tot de oplevering. De initiële 3D-weergaves van de bibliotheekinrichting, die aan de gemeenteraad werden voorgelegd, komen vrijwel perfect overeen met het eindresultaat.

 

 

 

 

 

 

Producten die in het Dales Centre gebruikt worden

Andere projecten