Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De Barrhead Foundry bibliotheek werd onlangs bekroond met de status “Beste nieuwe bibliotheek van 2016”, een award dat uitgereikt werd op de EDGE conferentie te Edinburgh in maart 2016.

Best New Library 2016 (The Edge Conference)

Het openen van een wereld vol mogelijkheden” dat doet de Barrhead Foundry bibliotheek zeker en vast doordat het een veelzijdige gemeenschaps-hub is in het hart van de stad. Thedesignconcept creëerde een levendige en culturele omgeving waar bezoekers van alle leeftijden welkom zijn, terwijl het meubilair flexibel is zodat het grootste deel van het gebouw ook gebruikt kan worden voor sociale en culturele evenementen.

Het modulaire meubel gamma “Cocoon” kan u terugvinden doorheen de hele bibliotheek en dit zorgt voor extra toevoeging van kleur, extra opslag capaciteit en een plek voor bezoekers om te zitten en te ontspannen. De kleurrijke graphics sieren de muren in de kinderzone met citaten die gericht zijn op het inspireren en aanmoedigen van de jonge bezoekers om wat tijd door te brengen in de bibliotheek.

Met innovatieve zitplaatsen doorheen de bibliotheek, kunnen gebruikers het zich makkelijk maken en worden ze aangemoedigd om de beschikbare functies in de bibliotheek te gebruiken . Tieners genieten van een zone die speciaal gecreëerd werd voor hen, met levendige muur graphics, games consoles en grote schermen.

Voor de digitale technologie werd er samen gewerkt met Solus UK waardoor de digitale technologie in de hele bibliotheek ongeëvenaard is. Digitale balies, zelfbedieningsruimtes en een IT-suite maken het mogelijk om e-boeken, luisterboeken en digitale magazines te downloaden in de bibliotheek.

Door de beschikbaarheid van al deze faciliteiten, samen met top-sportfaciliteiten, een café en een business zone, is het geen wonder dat de Barrhead Foundry bibliotheek bekroond werd met de titel “beste nieuwe bibliotheek”.

Binnenhuisarchitect

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws