Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De muziekacademie van Detmold (Die Hochschule für Musik) is verhuisd naar een nieuw gebouw. De muziekbibliotheek is gefusioneerd met de Lippe bibliotheek (LLB) en nu delen ze hetzelfde gebouw met het ministerie van Muziekwetenschap aan de Universiteit van Paderborn.

De nieuwe bibliotheek is structureel verbonden met de Lippe bibliotheek (LLB) en samen met het nabijgelegen provinciaal archief, NRW Abt Ostwestfalen Lippe (LAW), vormen ze "Centrum van wetenschap| Bibliotheek | Muziek".

Dit nieuwe centrum wordt door de rector van de muziekacademie, Prof. Vogel, beschouwd als '' De grootste en beste conservatoriumbibliotheek "en is door A. Storsberg (NRW Ministerie van Wetenschap, Innovatie en Onderzoek) gezien als een "parel".

Het gebouw is centraal gelegen, goed bereikbaar en in het bijzonder energie-efficiënt.

De architectuur combineert met de omgeving en dit zonder toe te geven aan zijn eigen uniciteit.

Er is een oppervlakte van 1.000 m² multifunctionele bibliotheekruimte beschikbaar en dat op drie niveaus, een twee verdiepen tellende leeszaal, kantoor- en administratieve ruimtes, etc.

De twee bibliotheken zijn toegankelijk langs twee zijden en door middel van een glazen gebouw in het midden worden de uitleenbalie en de inleverbalie met elkaar verbonden om zo één geheel te vormen.

Producten die in de Muziekacademie in Detmold, Duitsland gebruikt worden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws