Product added to basket

  • logo
  • 0 0

De 40ste verjaardag van BC Intérieur Sarl

1 oktober 2024 / Bedrijfsnieuws

Innovatie in bibliotheken sinds 1984

Al vier decennia lang loopt BC Intérieur Sarl voorop bij het vormgeven van bibliotheekruimtes in Frankrijk en daarbuiten. In oktober 2024 vieren we het 40-jarig jubileum van BC Intérieur Sarl en haar bijdrage aan innovatief bibliotheekontwerp.

Oorspronkelijk opgericht als “BC Bureau d ‘Etudes pour Bibliothèques”, was het de missie om een aardverschuiving teweeg te brengen in bibliotheekvormgeving en een “leverancier van totaaloplossingen” te worden. De reis werd gekenmerkt door belangrijke mijlpalen, waaronder de oprichting van een eigen tekenbureau in 1989 en de aanwerving van de eerste interieurarchitect. Samenwerkingen met architecten en gemeenten hebben iconische projecten opgeleverd zoals Médiathèque d'Arles in 1989, Malraux in Straatsburg in 2007, PierreVives Montpellier in 2012 en Alexis de Tocqueville in Caen-la-Mer in 2017.

 

De kern van onze filosofie is een streven naar duurzaamheid en kwaliteit. Onze producten staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit en tijdloos design. Ons kindermeubilair met speelse dierenmotieven heeft nieuwe normen gesteld voor bibliotheekmeubilair en heeft talloze imitaties in de industrie geïnspireerd.

Nu we BC Intérieur Sarl's 40ste verjaardag vieren, willen we onze dankbaarheid uitspreken naar onze klanten, partners en teamleden die een belangrijke rol hebben gespeeld in onze reis. Ons toegewijde en gepassioneerde team vormt de basis van onze groei en innovatie. Samen vieren we niet alleen de prestaties en bekroonde bibliotheken door de jaren heen, maar ook de duurzame relaties die ons bedrijf hebben gedefinieerd en de toekomst van bibliotheekontwerp hebben vormgegeven.

Gefeliciteerd BC Intérieur Sarl!

 


Inspiratie

Bekijk enkele van onze iconische projecten