Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Een moderne bibliotheek met een winkelgevoel

De bibliotheek van Douglas opende in november 2020 opnieuw zijn deuren voor het publiek. De bibliotheek bevindt zich op de benedenverdieping van het Douglas Village Shopping Centre. Daarom was de opdracht de creatie van een bibliotheek met een sociaal en winkelgevoel, waar mensen even aan de drukte van het shoppingcenter kunnen ontsnappen.

De open bibliotheek, met een glazen paneel dat uitkijkt op het winkelcentrum eronder, stelde ons in staat om onze creatieve flair te gebruiken. We maakten felgekleurde muurafbeeldingen en creëerden een huiselijk landschap dat zeker opvalt bij voorbijgangers en shoppers.

Ons 60/30 rekkensysteem biedt een complete flexibiliteit aan, en op maat gemaakte eindpanelen werden toegevoegd om meer kleur te brengen en modernere display mogelijkheden te creëren.

De afgewerkte ruimte is helder, kleurrijk en uitnodigend, en wordt goed gebruikt door de lokale gemeenschap.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws