Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Nieuwe rekken en bestaand meubilair stijlvol gecombineerd

In de herfst van 2022 werd de gerenoveerde bibliotheek in Hustadvika, Eide, heropend met een combinatie van nieuwe rekken en hergebruikt meubilair. De bibliotheek heeft levendige kleuren en een open, lichtrijke omgeving dankzij de grote ramen en het lichtkleurige meubilair.

Bibliothecaris Anne Husøy meldt dat de bibliotheek veel bezoekers kent en populair is, vooral bij kinderen en ouderen. Kinderen van een nabijgelegen school komen wekelijks langs en bezoekers prijzen de bibliotheek consequent om de prettige, lichte en uitnodigende sfeer. Net als bij de andere bibliotheek van de gemeente Hustadvika in Elnesvågen, die een jaar later werd geopend, zijn de bezoekersaantallen sinds de ingebruikname van de nieuwe ruimte aanzienlijk gestegen.

De bibliotheek streefde naar een harmonieuze mix van nieuwe, functionele legborden en infobalies, aangevuld met het hergebruik van bestaand meubilair en boekdisplays. Ons Noorse ontwerpteam BS Eurobib was verantwoordelijk voor de lay-out en kleurenschema's en werkte samen met een dealer voor de aanlevering van rekkensystemen, balies, displaytorens, boekentrolleys en meer.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws