Product added to basket

  • logo
  • 0 0

In het kleine stadje, Svinninge, is de plaatselijke bibliotheek vernieuwd en veranderd naar een gedeeltelijk open en onbemande bibliotheek

De meerderheid van de bibliotheekgebruikers zijn gezinnen, ouderen en studenten, en het nieuwe ontwerp is hier volledig aan aangepast.

Boeken en ander bibliotheek materiaal zijn nu veel gemakkelijker terug te vinden, door het repositioneren van het meubilair en het toevoegen van eind panelen met duidelijke signalisatie op het bestaande rekkensysteem.

Er is veel meer ruimte voorzien voor zitplaatsen, en infostanden zijn gemakkelijk toegankelijk voor informatie.

In de kinderhoek  zijn de bestaande houten boxen gebruikt om een grot te maken, waar kinderen aan de hand van een periscoop kunnen ontdekken en spelen.

Verschillende wanden zijn bedekt met grafische prints, waardoor het gevoel van de natuur binnenkomt in de bibliotheek en rust brengt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws