Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kinder- en volwassenenafdeling

De nieuwe bibliotheek te Korup in Denemarken, werd in verband geplaatst met een gerenoveerd sportcentrum. De bibliotheek is gelegen in een ruimte met hoge muren en vierkante ramen in verschillende hoogtes. Bij de ramen werd de muur geschilderd in een kleur die de samenhang van de kamer volledig maakt. Bovendien werden de ramen ook gebruikt voor zitplaatsen en gezellige hoekjes waardoor het daglicht en de kleinere ruimten optimaal benut worden.


De bibliotheek werd ingericht met standaard rekken in verschillende hoogtes dat perfect samen gaat met de verschillende hoogten van de ramen. 


De zuil in het midden van de kamer heeft een belangrijke functie, zijnde het indelen van de kamer tussen het kindergedeelte en het volwassen gedeelte. Het is bijna zelf een meubelstuk geworden door de computertafel en het brochure display.


In het kindergedeelte werd er zelfs een kleine buitenzone gedecoreerd met een speelhuisje en tafels met banken dewelke geplaatst werden op een “grasveld” (tapijt).

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste bibliotheeknieuws