Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Pello Bio Boekfolie

Pello Bio Boekfolie

Denk aan het milieu en verleng het leven van uw boeken door gebruik te maken van milieuvriendelijke boekfolie

Verstevig en bescherm boekenkaften, landkaarten, folders, labels, enz. met veelzijdige en milieuvriendelijke boekfolie (hernieuwbaar).

Zacht materiaal en makkelijk in gebruik, kan op bijna alle oppervlakten gebruikt worden.

De zelfklevende, glanzende beschermingsfolie is gemaakt van milieuvriendelijk bio-plastic (75% suikerriet) en acrylkleefstof op waterbasis.

Herpositioneerbaar met permanente, maar vertraagde kleefkracht. Laat lichte correcties toe alvorens zich vast te hechten.

De beschermlaag met ruitjespatroon maakt het gemakkelijk om op maat te snijden en is gemaakt van gesiliconiseerd (oplosmiddelvrij) papier met inkt op waterbasis.

UV-gestabiliseerd.

Lees meer...

Wat is bio-plastic?

Bio-polyethyleen (ook bekend als hernieuwbaar polyethyleen) is polyethyleen gemaakt van ethanol, dat na een dehydratatieproces ethyleen wordt. Het kan worden vervaardigd uit verschillende grondstoffen, b.v. suikerriet, suikerbiet en tarwekorrels.

Voordelen

Een van de belangrijkste milieuvoordelen van bio-polyethyleen is dat het ongeveer 2,15 ton kooldioxide "bindt"  per geproduceerde ton groen polyethyleen. De koolstofdioxide wordt geabsorbeerd door het suikerriet als het groeit, verminderd met koolstofdioxide uitgestoten door het productieproces.

Kunststof gemaakt van biomassa is een klimaatvriendelijke oplossing, omdat het CO2-neutraal is in tegenstelling tot plastic gemaakt van olie en gas.

Lengte 25 m
Breedte 220 mm
Kleur doorzichtig
Materiaal Bio-plastic, LDPE
Corrigeerbaar beperkt
Dikte 90 μm

Kleur: doorzichtig

Variant:

Artikelnr.: E660200 / 1 st.

€ 26,75 (excl. btw)
5 st.: € 25,41 /1 st. (excl. btw)
10 st.: € 24,88 /1 st. (excl. btw)
20 st.: € 24,34 /1 st. (excl. btw)
50 st.: € 23,54 /1 st. (excl. btw)
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 250,00 excl. BTW
  • Twee jaar garantie
  • Betaling na levering