Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Sister company Schulz Speyer, Duitsland 1955-2015

21 mei 2015 / Bedrijfsnieuws

Klaar voor de volgende 60 jaar …

Het bedrijf E.M. Schulz werd opgericht op 15 augustus 1955 in Nördlingen door Erna en Hans Richard Schulz. Hun belangrijkste lijn van het bedrijfsleven toen, was de inrichting van bioscopen, aula’s en conferentiezalen, maar al snel veranderde hun focus naar de inrichting van bibliotheken en daardoor besloten ze om de locatie te verhuizen naar het meer centraal gelegen Speyer.

Hoewel Hans Richard Schulz een ervaren zakenman was, had hij een technische interesse in het ontwikkelen van producten voor bibliotheken. Hij was een man met een visie en hij was in het bedrijf gekend als de "Bibliotheekpaus" . Zijn uitvindingen worden nog steeds gebruikt in bibliotheken in het hele land.

Door de toegenomen aandacht voor het interieur in bibliotheken door decennia heen, heeft Schulz Speyer gezorgd om altijd nauw in contact te blijven met de behoeften van de markt. Onze productontwikkelaars zoeken samen met de klant naar de juiste oplossing voor alle bibliotheekgebruikers en we zijn klaar om alle bibliotheken een innovatief interieur te leveren en dat nog voor de vele jaren die zullen komen.