Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Designcamp 2015 - Sociale Innovatie

20 oktober 2015 / Bedrijfsnieuws

Lammhults Biblioteksdesign nam deel aan “Designcamp 2015” dat plaats vond in de “Design School Kolding” te Denemarken.

“Designcamp 2015” richtte zich op design en ondernemerschap als drijfveer voor het creëren van maatschappelijke waarde. Lees meer

design_camp_2015_01.jpg

47 uitgenodigde studenten uit 20 landen namen deel aan dit twee weken durende kamp. Ze hebben een aantal bedrijven kunnen strikken die de uitnodiging, om deel te nemen aan een nauwe samenwerking met groepen studenten, aanvaard hebben. Na twee intense weken presenteerden de studenten hun gekwalificeerde voorstellen voor initiatieven binnen sociale innovatie, die de bedrijven moeten overwegen om deze na te streven. De studenten moeten het concept van sociale innovatie verkennen, waarom we hierop moeten focussen, en leren hoe dit aan te pakken vanuit een professioneel ontwerp en zakelijk perspectief.

design_camp_2015_06_nl.jpg

design_camp_2015_04.jpg

Jaivardhan Singh Channey uit India, Aleksandra Kozawska uit Polen en Felipe Massami Maruyama uit Brazilië werden ondersteund door leerkrachten en begeleiders in de Design School Kolding en hebben hard en creatief gewerkt om nieuwe initiatieven voor te stellen. Tijdens hun korte verblijf zijn ze er zelfs in geslaagd om een bezoekje te brengen aan de openbare bibliotheek van Kolding en Dokk1 in Aarhus.

design_camp_2015_07_nl.jpg

De output van deze 2 weken was volgens Product en Marketing Manager, Tina Langkilde Larsen van Lammhults Biblioteksdesign A / S, zeer professioneel en de vele suggesties van het ontwerpersteam hebben al geleid tot strategische dialogen, evenals het overwegen van een aantal marketing- en productontwikkeling initiatieven.

design_camp_2015_02.jpg

Zie hier de sociale innovatie resultaten van het DesignCamp