Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kindermeubilair in kurk

Kindermeubilair in kurk

100 % kurk - 100 % plezier

Onze producten in kurk stimuleren de motorische ontwikkeling van de kinderen en staan garant voor uren speelplezier, zowel voor de allerkleinsten als voor grotere kinderen.

Het functionele en creatieve ontwerp van het meubilair biedt eindeloos veel mogelijkheden. De producten kunnen worden gebruikt als tafels en stoeltjes, maar lenen zich ook perfect voor een heus evenwichtsparcours. De enige beperking? De eigen verbeeldingskracht!

Kurk is eenvoudig te reinigen, geluidsabsorberend en brandvertragend – eigenschappen op maat van openbare ruimtes en omgevingen waar veel kinderen komen.

Lees meer...

Kurk is een unieke grondstof. De kurkeik groeit in het Middellandse Zeegebied en draagt er aanzienlijk bij tot de biodiversiteit. De boom wordt gemiddeld 200 jaar oud en vangt gedurende die periode meer CO2 af uit de lucht dan hij uitstoot.

Kurk is meer bepaald de schors van de kurkeik, die om de 9 jaar wordt geoogst. Een 100 % natuurlijke, hernieuwbare grondstof met unieke eigenschappen.

Kurk neemt geen vuil op en is bestand tegen bacteriën en stof, waardoor kurk veilig is voor allergie- en astmapatiënten.

De producten kunnen eenvoudig gereinigd worden met een vochtige doek. Indien nodig kunnen sporen worden weggeschuurd. Zo gaat het kurkmeubilair een lang leven tegemoet.

Hoogte 200 mm
Diameter 400 mm
Kleur kurk
Materiaal kurk

Kleur/finish: kurk

Variant:

Artikelnr.: E5941 / 1 st.

€ 179,00 (excl. btw)
  • Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 300,00 excl. BTW
  • Twee jaar garantie