Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Geïntegreerde schermen

Digitaliseer de manier waarop je informatie presenteert met digitale schermen

Van smartphone tot laptops, beeldschermen maken een integraal deel uit van ons dagelijks leven. Digitale schermen worden op verschillende plaatsen gebruikt en vormen een ideaal medium om informatie te laten zien en te geven.

Digitale schermen in bibliotheekrekken integreren is een fantastische manier om uw bibliotheek te moderniseren en bij te blijven met de digitale revolutie. Gebruik de schermen om informatie tot leven te wekken. Kleurrijke en bewegende beelden vormen statische informatie om tot een dynamische in het oog springende campagne. 

Meestal worden de schermen geïntegreerd in de eindpanelen maar er is ook de mogelijkheid om ze te integreren in displays zoals de Ordrup display. Een leuk idee is om in deze kranten en tijdschriftendisplay een scherm te plaatsen waarop het dagelijkse nieuws wordt vertoond.

Het tonen van nieuwe aanwinsten, het busschema, het lokale nieuws, publiciteit of signalisatie. De mogelijkheden om relevante informatie te tonen zijn legio. Met een touchscreen kunnen de bezoekers in interactie treden om zo hun gewenste informatie te vinden.
De inhoud van elk scherm kan aangepast worden aan de bibliotheek om zo de perfecte gebruikservaring te creëren.

Met constant evoluerende technologie is het een spannend domein om dit in de bibliotheekruimte te integreren. Hierin maken we constant vordering. Houd daarom onze laatste projecten in het oog voor onze laatste ontwikkelingen op dit vlak.