Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Softline rekkensysteem

Zacht afgeronde houten rekken voor een esthetisch elegante bibliotheek

Het Softline houten rekkensysteem is slechts één van onze flexibele houten rekkensystemen. Het leunt aan bij de stijl en functionaliteit van de Slimline en Frontline reeksen - onze twee andere houten rekken systemen. Wat Softline onderscheidt van de anderen is de ellipsvormige rand van massief hout en de 26mm afstand tussen de legbordrand en de voorste rand van het paneel.

Het softline rekkensysteem is verkrijgbaar in twee versies – enkel- en dubbelzijdig. Standaard configuraties zijn uiteraard mogelijk, maar het is ook mogelijk om een niet-standaard reksysteem te creëren dat aan uw specifieke eisen voldoet.

Kies uit een breed gamma van stalen en houten legborden en voeg één of meerdere functies aan de rekken toe zodat ze passen in de verschillende zones van uw bibliotheek. De rekken zijn met elkaar verbonden door middel van een open stalen frame of een houten rug. Deze oplossing maakt het gemakkelijk om aanvullende vakken toe te voegen of te verwijderen zonder dat het volledige rek moet gedemonteerd worden.

Het Softline rekkensysteem wordt standaard geleverd in licht gestoomd beuken fineer of berkenfineer. Het is ook beschikbaar in andere houten afwerkingen. Een gelakte afwerking is ook mogelijk. Zie technische specificaties onder Downloads voor meer details.

Materiaal gelakte MDF, gefineerde spaanplaat
Bouw houten zijpaneel
Verbindingselement dwarsraam, houten rugwand
Zijwand houten paneelen, houten gesleufde zijwand
Module diepte mm 250, 300, 400
Module breedte mm 750, 900, 1000
Module hoogte mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...