Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Rondea rekkensysteem

Hoge transparantie en visuele lichtheid

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van het Rondea bibliotheeksysteem. Het ronde buisprofiel van 28mm is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen – Rondea F en Rondea W. Beide designs houden rekening met de toekomstige behoeften van de individuele bibliotheek. Door zijn slank en neutraal ontwerp, zonder harde randen en hoeken, laat Rondea-F zich makkelijk in een bestaande opstelling integreren. Rondea-W is dynamischer en laat zo een frisse wind door uw bibliotheek waaien.

Het Rondea systeem sluit nauw aan bij het Quadra systeem. Legborden en toebehoren zijn onderling uitwisselbaar.

Het Rondea bibliotheeksysteem is beschikbaar in enkel- en dubbelzijdige uitvoering. Voeg metalen of houten legborden of verschillende functies toe om het gepaste bibliotheekrek samen te stellen. Gebruik hiervoor de technische specificaties als leidraad.

Het bibliotheekrek kan opgebouwd worden zonder specifiek gereedschap en heeft een dubbele rij perforatie om de 25mm voor een optimale verstelbaarheid van legborden. Het Rondea bibliotheeksysteem kan ook verrijdbaar gemaakt worden met wielen die zowel geschikt zijn voor een harde of zachte vloer.

Het Rondea bibliotheeksysteem kan in een waaier van kleuren uitgevoerd worden. In de kleurenkaart vindt u hiervan de details.

Lees meer...

Certificering

De metalen Delen worden gelakt met een bijzondere slijtvaste en milieuvriendelijke poederlak, conform DIN50942. De houten delen worden natuurvriendelijk gelakt of met kunststof afgewerkt.

Materiaal gepoedercoat staal
Bouw stalen draagraam - ronde buizen
Verbindingselement dwarsraam, kruisschoor
Zijwand geperforeerd staal panelen
Module diepte mm 250, 300
Module breedte mm 500, 750, 900, 1000
Module hoogte mm 1100, 1500, 1750, 2050

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...