Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Quadra rekkensysteem

Tijdloos design met verfijnde lijnen

Dit is wat het Quadra bibliotheeksysteem onderscheidt van andere rektypes. Kies tussen twee designvarianten, beiden met 30 x 30mm vierkant buisprofiel – Quadra-F en Quadra-Q. Quadra-F is minimalistisch van vorm terwijl Quadra-Q meer opvalt door vierkant gatenpatroon. Tijdloze designs door hun heldere lijnen.

Het Quadra bibliotheeksysteem is verwant met het Rondea bibliotheeksysteem. Beide systemen zijn uitwisselbaar en beschikken over dezelfde toebehoren. 

Het Quadra bibliotheeksysteem is beschikbaar in enkel- en dubbelzijdige uitvoering. Voeg metalen of houten legborden of verschillende functies toe om het gepaste bibliotheekrek samen te stellen. Gebruik hiervoor de technische specificaties als leidraad.

Het bibliotheekrek kan opgebouwd worden zonder specifiek gereedschap en heeft een dubbele rij perforatie om de 25mm voor een optimale verstelbaarheid van legborden. Het Quadra bibliotheeksysteem kan ook verrijdbaar gemaakt worden met wielen die zowel geschikt zijn voor een harde of zachte vloer. 


Het Quadra bibliotheeksysteem kan in een waaier van kleuren uitgevoerd worden. In de kleurenkaart vindt u hiervan de details.

Lees meer...

Certificering

De metalen Delen worden gelakt met een bijzondere slijtvaste en milieuvriendelijke poederlak, conform DIN50942. De houten delen worden natuurvriendelijk gelakt of met kunststof afgewerkt.

Materiaal gepoederlakt metaal
Bouw stalen draagraam - vierkante buizen
Verbindingselement dwarsraam, kruisschoor
Zijwand geperforeerd staal panelen
Module diepte mm 250, 300
Module breedte mm 500, 750, 900, 1000
Module hoogte mm 1100, 1500, 1750, 2050

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...