Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Duurzaamheid

Voor een betere wereld

Onze visie is een duurzame samenleving. Een samenleving waarin de toekomstige generaties dezelfde kansen zullen hebben zoals we vandaag hebben. Om dit doel te bereiken is het onze missie om duurzame consumptie te stimuleren.

Duurzaamheid

Onze producten zijn ontwikkeld met een goede esthetiek en optimale functionaliteit voor gebruik in bibliotheken over de hele wereld. Echter, dit mag niet ten koste gaan van het milieu.

 

UN Global Compact – Voor een betere wereld

Wij, als onderdeel van Lammhults Design Group, zijn er trots op de UN Global Compact, tien principes voor het creëren van een meer verantwoorde en duurzame wereld, te hebben aangenomen. Deze richtlijnen hebben betrekking op mensenrechten, arbeidsrechten, milieu en anti-corruptie.

Wij streven naar een duurzame ontwikkeling op basis van zakelijke ethiek, moraal en integriteit. De duurzame ontwikkeling is diep geworteld in de manier waarop wij zaken doen, ontwerpen maken en onze producten aanbieden.

Onze 4 doelstellingen voor duurzaamheid

    • Wij zullen ervoor zorgen dat de waarden, sociale en ecologische principes, binnen de Lammhults Design Group erkend en diep geworteld worden in onze dag-tot-dag operaties.
    • Wij zullen ervoor zorgen dat we een sociaal, milieuvriendelijk en verantwoord ketenbeheer voeren.
    • Wij zullen het aandeel duurzame houtgrondstoffen in onze producten vergroten en ondersteuning bieden aan duurzame bosbouw.
    • Wij zullen de impact van onze producten en diensten op het milieu verminderen.


Merken en producten van de Lammhults Design Group hebben een traditie van een verantwoord en duurzaam ontwerp en productie. De kwaliteit van onze producten en hun lange levensduur zijn belangrijke voorwaarden voor een duurzame consumptie. Onze ambitie is om pionier te zijn met inachtneming van de internationale normen en wettelijke eisen van de markt.

Bedrijfsethiek, hoge moraal en integriteit zijn cruciaal en worden geïntegreerd in onze bedrijfsvoering en voortdurend streven naar duurzame ontwikkeling. We nemen de milieu-, sociale en financiële aspecten in rekening bij het creëren en het aanbieden van onze producten en diensten. 

Op die manier verminderen we de impact van ons bedrijf en onze producten op deze factoren en op de  waardeketen. Tegelijkertijd moet onze productkwaliteit altijd voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.


60/30 Classic Steel bibliotheeksysteem is gecertificeerd met het Nordic Ecolabel