Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Labyrinth serie

In het oog springend presentatiemeubel

De Labyrinth serie bestaande uit boekentorens en boekenplanken zijn veelzijdig voor alle soorten bibliotheken. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel opslag als display van romans, paperbacks en andere media.

Het ontwerp van dit presentatiemeubilair is zéér buitengewoon, terwijl het nog steeds intuïtief en natuurlijk is. De vakken en de legplanken zijn op een logische en spannende manier gecreëerd en zorgen ervoor dat het displaymeubilair een perfect voorbeeld van de vaak geciteerde design theorie is: Vorm volgt functie!

Lees meer...

Labyrinth Boekenkast
De boekenkast heeft drie niveaus en kan ongeveer 450 boeken opslaan. Deze kast is standaard leverbaar in het wit met aan de binnenkant rode niches en een roestvrijstalen gekleurde basis. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. L1180 x D580 x H1110 mm.

Labyrinth Boekentoren
De boekentoren is beschikbaar in twee hoogtes (drie of vijf niveaus) en kan ongeveer 180 tot 300 boeken opslaan. Het meubel  is standaard leverbaar in wit met rode of zwarte niches en uitgerust met vier wielen, waarvan er twee vergrendelbaar zijn. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. L580 x D580 x H1100 / 1750 mm.

Labyrinth Boekentoren XL
De Labyrinth boekentoren XL is verkrijgbaar in drie hoogtes (drie, vier of vijf niveaus) en kan ongeveer 100 boeken opslaan. Deze toren is standaard leverbaar in het wit en is uitgerust met vier wielen, waarvan er twee vergrendelbaar zijn. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. De metalen kleppen dienen apart te worden besteld. L690 x D690 x H1192/1545/1898 mm

De standaard Labyrinth boekentoren kan direct in onze webshop besteld worden. Voor andere producten en kleuren kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Gemonteerd ja
Materiaal melamine beklede spaanplaat
Onderstel op wielen 38 mm
Andere houten delen 19 mm
Past mediatype grote boeken, paperbacks, prentenboeken, standaard boeken, manga boeken
AutoCAD (dwg) Labyrinth XL.dwg
Brochures en catalogi Labyrinth XL presentatie torenn

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...