Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Concertina balie

Aanpasbaar en ergonomisch werkstation

Met het gebruikerscomfort in het achterhoofd, verbetert de Concertina balie de zitgewoonten van het bibliotheekpersoneel. Door de verstelbaarheid in hoogte kan elk individu dat aan de balie werkt ze aan zijn eigen specifieke hoogte-eisen aanpassen waardoor de balie preventief werkt tegen slechte zithoudingen. Afhankelijk van de uit te voeren taak kan de hoogte aangepast worden van zit- naar stahoogte.

Met zijn esthetisch en functioneel ontwerp biedt de Concertina balie een flexibel systeem met een brede waaier aan opties om ze aan individuele eisen aan te passen.

De basiselementen van Concertina zijn begin- en aanbouwmodules, beschikbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.

De beginmodules kunnen onderverdeeld worden in twee groepen: elementen met een vaste hoogte (standaard 72cm) en hoogte verstelbare elementen (van 70 tot 120cm). De beginmodules zijn beschikbaar in een rechte of gebogen uitvoering. Beiden kunnen gebruikt worden als een zelfstandige balie of kunnen nog verder met andere modules gekoppeld worden (begin en aanbouw). Het front is beschikbaar in staal of beuken hout. Het bovenste front is beschikbaar in een egaal of geperforeerd stalen paneel. 

ArchiCAD (gsm) Concertina balie.gsm
AutoCAD (dwg) Concertina balie.dwg
Montagehandleiding Conterina balie
Technische specificaties Concertina balie

Contacteer ons

Wij zijn er om u te helpen...